Vinterjakker

Her finner du vårt utvalg av vinterjakker fra Zizzi

Filtrér Tilbakestill
Velg alle Velg bort alle
Kategori
 • (1)
Velg alle Velg bort alle
Farge
 • (1)
 • (3)
 • (1)
 • (1)
Velg alle Velg bort alle
Størrelse
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (4)
 • (3)
6 produkter

Vinterjakker

Det stilles store krav til vinterjakker her i Norden. De skal tåle all slags vær i temperaturer fra noen plussgrader og et godt stykke ned i det blå feltet på termometeret. Nedbør i form av regn og snø er også en dagligdags utfordring for en nordisk vinterjakke. For ikke å snakke om vinden som kommer fra alle kanter på en gang og gjerne i store mengder samtidig.

Det er godt vi har noen dyktige klesdesignere med på laget vårt, her i Zizzi.

De klarer nemlig å kombinere alle utfordringene med været, sammen med ønsket om et flott ytre utseende på jakkene. Det er et lite mesterstykke, vil jeg påstå.

Kvalitet på topp

Vi vektlegger kvaliteten høyt her i Zizzi. Vi hater bruk og kast tendensen i samfunnet og tar vårt samfunnsansvar ved å lage solid kvalitetstøy som takler daglig bruk på en god måte. Vi tester, tester og tester opp igjen alle klærne våre, før og underveis i produksjonen. På den måten vet vi at produktene våre holder mål.

Designet for store kvinner

Klesdesignerne våre har en pasjon for å lage moteriktig kvalitetstøy til store kvinner. Generelt sett er utvalget til store kvinner med former mangelfullt i klesbransjen i dag, hvor det meste er standardisert til en vanskelig oppnåelig idealkropp. Vi har derimot valgt å satse på normalkroppen, og som vi alle vet er den veldig variert. Men at kvinnekroppen består av former er ingen overraskelse og at normale kvinner har mer av dem enn syltynne italienske supermodeller er heller ingen hemmelighet.

Så vi tar høyde for dette når vi lager klærne våre. Det skal helt vanlige kvinner i klærne og vanlige kvinner har former. Derfor er pasjonen til designerne våre så sterk!

Og derfor gjør vi også en god jobb med å lage moderne tøy til plus size kvinner.

Bare prøv vinterjakkene våre for eksempel. De er et godt eksempel på dette!

Hvordan finne riktig størrelse på vinterjakken?

Vi anbefaler at du bruker vår størrelsesguide. Den deler opp kroppen i soner og for å prøve en lang vinterjakke skal du nok måle fire soner for å komme frem til riktig størrelse. Det vil si skuldre, bryster, midje og hoftepartiet.

Og sånn hvis du ønsker å være helt sikker, kan du velge om du vil kontrollmåle den aktuelle vinterjakken. Dens aktuelle mål står nemlig inne på hver produktside.

Forklaring til denne siden

Utvalget du ser på denne siden er dynamisk sammensatt av tilgjengelige vinterjakker. Derfor skifter innholdet fra tid til annen – og du vil alltid finne det nyeste utvalget av vinterjakker her.

Prisene endrer seg også i takt med at jakkene skiftes ut, men i skrivende stund finner du plagg i prisområdet mellom 400 og 1000 kroner.

Trenger du andre typer jakker eller kanskje bukser?

Hvis du trenger en bukse til vinterjakken, eller kanskje en annen type jakke, anbefaler vi at du kikker inn på de respektive kategorisidene – det er mye flott tøy å velge mellom der også!

Kundeservice hjelper deg gjerne

Står du fast når du skal finne riktig størrelse? Er du usikker på noe vedrørende vinterjakkene? Lurer du på noe annet vedrørende vårt tøy? Kontakt vår eminente kundeservice på e-post – du finner deres e-postadresse under punktet Kundeservice i menyen.

Få hjelp i butikkene våre

Synes du det blir for vanskelig å kjøpe en vinterjakke via en nettbutikk, noe vi har forståelse for, så husk endelig at vi har mange butikker rundt om i vårt langstrakte land. Helt fra Tromsø i nord, til Kristiansand i sør, står det dyktig butikkpersonale og venter på deg. De har styr på dette med moter og trender – og de er gode til å finne klær til plus size kvinner!

Så vi møter deg gjerne til klesprøving i en av butikkene – da kan du jo prøve annet tøy samtidig, så slår du flere fluer i en smekk.

Spar penger på våre tilbudssider

Hvis du vil spare litt når du kjøper vinterjakke, bør du først sjekke om det ligger noen jakker ute på tilbudssiden vår. Den oppdateres fortløpende og tilbud kommer og går. Rabattene varierer mellom 25 og 75 prosent, så det er penger å spare.

Disse tilbudsprisene finner du kun på nettsiden vår – ikke i butikkene. Og det er ikke snakk om å bli kvitt utdaterte modeller, svært mye av tøyet er nemlig sesongvarer!