Skibukser

Her finner du vårt utvalg av skibukser fra Zizzi

Filtrér Tilbakestill
Velg alle Velg bort alle
Farge
  • (1)
Velg alle Velg bort alle
Størrelse
  • (1)
1 produkter

Skibukser

Skibuksen er viktig når du skal i bakken. Den skal holde deg varm og sørge for at du er tørr hele dagen. Så uansett om du er fersk i bakken, eller erfaren, legg flid i valget av skibukser. Og dersom du er av den formfulle typen har du kommet til riktig sted, for vi har laget skibukser spesielt for kvinner med former.

Skibukser i store størrelser

Det er dessverre problematisk å finne skibukser i store størrelser. Og i dette tilfellet nytter det ikke å låne mannens skibukser heller, selv om de er store nok. De er nemlig bygget opp fullstendig feil for damer. Det skal være dame skibukser!

Derfor er vi glade for å kunne tilby akkurat dette – dame skibukser i store størrelser, til både nye og trofaste kunder her hos Zizzi.

Våre klesdesignere har lang erfaring i å designe klær for kvinner med former. Gjennom årene har de samlet kunnskap og små triks, som de daglig bruker til å lage veldesignede klesplagg til kvinner, hvor det er plass til å faktisk ha en kropp!

Denne kunnskapen bruker vi i Zizzi til å lage noe som svært få andre lager: Skibukser i store størrelser!

Og er det ett sted det er viktig å ha tøy som sitter riktig på kroppen, så er det i skibakken.

Har du skibukser som er for trange, blir det automatisk vanskeligere å kjøre. Og det gjelder uansett om det er slalom, snowboard, piste eller off piste du kjører. For det trange tøyet vil redusere bevegeligheten din betraktelig. Dessuten blir det fort kaldt i en trang skibukse. Buksen må ha rom nok for noe ekstra under og i tillegg må det være rom for litt luft.

Først når disse faktorene er på plass, kan du få lange dager i bakken hvor du trives.

Noen tekniske detaljer

Våre dame skibukser er laget med vanntette glidelåser. Greit å ha i mente, dersom du ender opp med et mageplask i bakken. De er justerbare i livet, så du kan få stilt dem inn slik du liker det best. Dessuten er de laget i en blanding av polyester og elastan, så du får noe bevegelighet i stoffet.

Skibukser med kult design

Design har alltid vært viktig i bakken, vi kan like gjerne være ærlige om det. Derfor legger vi i Zizzi stor vekt på å lage veldesignede skibukser som passer til formfulle kvinner – slik at alle kan få ha gleden av kule antrekk i bakken.

Trenger du annet tøy til skituren?

Husk at vi har annet tøy til sporty aktiviteter her i vår nettbutikk. Du vil blant annet finne jakker som egner seg godt både til «nedover og bortover ski». Gensere som oser av sporty aktiviteter finner du også, samt annet active wear. Og husk nå endelig antrekket til after ski, dersom du skal til et anlegg hvor det er aktuelt.

Husk å ta hensyn til været

Temperaturen i bakken spiller en viktig rolle for hva slags skibukser du kjøper. Skal du kjøre mye når det er kaldt, må det tas hensyn til det, ved å velge litt tykkere tøy og at du må ha ekstra med plass. Er du derimot som de aller fleste av oss og bare kjører når det er godt vær og når temperaturene er litt høyere, kan du godt nøye deg med tynnere tøy i bakken.

Selv om en dame skibukse skal ta hensyn til at noen er litt frysne, ønsker du heller ikke å bli for varm når du kjører. Man vi har en god og allsidig måte å løse det hele på, når det gjelder temperatur og skibukser Dame undertøy av deilig ull. Da holder du fort ut noen ekstra kuldegrader.

Finn skibukser i riktig størrelse

Som vi allerede har nevnt, er det svært viktig å ha skibukser i passe størrelse. Bevegeligheten krever det og det er viktig for å holde varmen. Derfor anbefaler vi at du benytter vår størrelsesguide til å hjelpe deg med å finne rett størrelse. Med ett par enkle mål er størrelsen din fastsatt.

Så går du til produktsiden til den skibuksen du ønsker å kjøpe. Der vil du se alle aktuelle mål og kan dobbeltsjekke hvilken størrelse du bør gå for. (Og vi dekker nærmest alle størrelser, helt fra S og opp til XL.)

Når du finner frem til din størrelse, husk det med litt ekstra plass i skibuksen og velg heller en størrelse for stor, enn en for liten ;)

Og som en aldri så liten sikkerhetsline, nevner vi at du selvfølgelig har 14 dagers full returrett. Så ender du opp med feil størrelse, returnerer du den bare umiddelbart.

Ta gjerne turen til en av våre Zizzi-butikker

Du er selvfølgelig også hjertelig velkommen innom i en våre fysiske butikker i Norge. Der vil erfarne ekspedienter hjelpe deg med å finne en skibukse som passer perfekt til din kropp. Så kan du jo benytte sjansen til å samtidig titte på noe av det andre sporty tøyet vi har der.