Regnjakker

Her finner du vårt utvalg av regnjakker fra Zizzi

Filtrér Tilbakestill
Velg alle Velg bort alle
Farge
  • (2)
Velg alle Velg bort alle
Størrelse
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
2 produkter

Regnjakke

Med så mye fuktig vær som vi har i Norge, er det helt nødvendig med en god regnjakke.

Regnjakke i store størrelser

Som du nok vet er våre klesdesignere meget gode til å lage tøy til formfulle kvinner. Det gjelder også våre egendesignede regnjakker som kommer i størrelser fra S til store størrelser som XL. Men det er ikke bare store størrelser som er trikset når vi tegner regntøy til kvinner som trenger litt større størrelser. Vi gjør også de nødvendige grepene i passformen, slik at du vil finne regntøy i store størrelser - som passer til din kropp her i vår nettbutikk.

Bare to ting før du leser videre ...

Nr. 1: Du skal ikke låne regnjakken til mannen din, selv om den er stor nok. Den har nemlig en helt annen passform enn hva du trenger – så du skal ha en dame regnjakke.

Nr. 2: Hvis du går tur i trangt regntøy, blir du nesten like våt av svette som du ville blitt av regnet. Du skal velge en regnjakke som er stor nok til at du kan få litt ventilasjon under regntøyet.

Lang regnjakke (nesten regnfrakker)

Vår erfaring tilsier at regnjakker bør være litt lange. Og våre klesdesignere holder til i Danmark og kan dette med regn veldig godt! (Når vi nyter vinter og snø her i Norge, går de jo rundt i regnværet der nede!) Derfor lages våre regnjakker så de dekker godt over rumpen og litt ned på lårene. Men vi holder de allikevel veldesignet, slik at du føler deg vel i regnjakken.

Litt regn eller mye regn – hvilken jakke velger du

Skal du ut i moderate regnskyll kan du kjøpe noen av jakkene vi har under vår seksjon for active wear som tåler litt fuktig vær. Venter du derimot et godt regnskyll, og det er det jo gode sjanser for her i Norge, er det ikke noe annet enn en skikkelig regnjakke som duger.

Dette skal du se etter da: Velg regnjakke med tapede sømmer, romslig passform og tilstrekkelig vannsøyle. (Tilstrekkelig er jo et litt flytende begrep, men våre regnjakker har som et minimum høy nok vannsøyle til å dekke behovet ved turer rundt i byen, eller bedre.) Dessuten skal regntøyet være i et materiale som har en viss fukttransport (slik våre jakker har).

Skal du derimot ha regntøy hvor du skal gå i flere dager med regn i skogen eller på fjellet, da skal du ut og kjøpe spesialregntøy, laget for dette formålet. Men slikt regntøy er det tross alt de færreste som trenger.

Her hos Zizzi finner du regntøy i disse størrelsene

Vi lager regnjakker helt fra Small og opp til Xtra large. Dermed kan praktisk talt alle handle sitt regntøy hos oss og særlig våre kjernekunder, normale kvinner med litt former, kan finne litt større størrelser, slik de har behov for. Og hvis du har behov for tøy i større størrelser, husk at vi skalerer ikke bare opp en liten modell – vi designer dem slik at de faktisk passer til en plus size kvinne. Det er en viktig forskjell i måten dette løses på – og det merker du godt når du tar på deg tøyet.

Skaleres størrelsene bare opp fra en petit modell, vil du ende med litt trangt tøy med lange ermer. Lages klesdesignet derimot spesifikt for en fyldig kvinne, så har man muligheten til å lage det litt større rundt midje og hofte, og samtidig holde armlengden realistisk. Men dette tar vi hensyn til, så du trenger egentlig ikke tenke så mye på det. Men du merker det godt når du tar på deg regntøyet vårt og føler på egen kropp at passformen er riktig!

Finn en regnjakke i din størrelse

Regnjakken skal være litt romslig så i motsetning til mange andre plagg er det litt slingringsrom når du finner størrelsen. Men rett skal være rett – det er ikke veldig mye å gå på – den skal jo også sitte pent på kroppen din.

Så vi guider deg raskt gjennom prosessen med å finne riktig størrelse. Og når vi sier raskt, så mener vi det, for du trenger bare å gjøre ett par målinger som du vil se i vår størrelsesguide. (Du finner den i menyen på bunnen av siden.)

Etter at du har funnet størrelsen går du bare tilbake til den aktuelle regnjakken og dobbeltsjekker med målene som er oppgitt der.

Du får selvfølgelig hjelp med dette og eventuelle andre spørsmål du måtte ha, hos vår kundeservice. Se menyen i toppen for kontaktinformasjon – enten via telefon eller e-post.

Lett å bytte tøyet

Skulle du være så uheldig å få en størrelse som ikke er optimal til deg, så bytter vi gjerne. Bare husk å sende tilbake regnjakken innen det har gått 14 dager, så har du full returrett.