Blazere

Her finner du utvalget av blazere fra Zizzi

Filtrér Tilbakestill
Velg alle Velg bort alle
Farge
 • (2)
 • (2)
Velg alle Velg bort alle
Størrelse
 • (2)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (2)
 • (1)
4 produkter

Blazere

Blazeren er ett av disse plaggene det er svært praktisk å ha i garderoben. Praktisk fordi det er et ytterst fleksibelt plagg, som passer til så mange forskjellige anledninger. Hvis det er ett plagg du virkelig kan bruke «til hverdag og fest», så er det blazeren!

Så er du en blazer dame? (Det er vel alle!) Så leser du videre.

Vi har blazere i store størrelser

Her i Zizzi har vi lang erfaring i å designe klær til kvinner som krever store størrelser. Vi legger stor flid i å kreere plagg som passer godt til din kropp – du skal nemlig ikke være nødt til å prøve å passe inn i dem!

Dette gjelder også våre pluz size blazers. De er spesialtegnet for kvinner med former – både plaggets passform og alle detaljer er nøye tilpasset dette målet, slik at du kan få en blazer jakke som sitter godt på deg.

Se bare på produktsidene våre, hvor vi har avbildet blazerne i ett nøytralt modus, uten modell. Men vi har også modellbilder på alle sidene, hvor pluz size kvinner viser frem de nydelige dame blazerne, så du får se hvordan de passer kroppen.

Vi beskriver også passformen med ord og oppgir alle de nødvendige målene.

Forskjellige design til forskjellige kropper

Våre blazere er som sagt designet for kvinner med former. Men siden kvinner ikke er støpt i en standardform, har vi ikke basert blazerne på en kroppsform. Tvert imot, har vi valgt å lage flere forskjellige passformer. En modell er i det klassiske blazer snittet – altså en typisk dame blazer med innsving ved midjen og bredere på skuldre og hofter.

Videre så har vi valgt å lage blazere som er noe lengre. En blazer med lang utforming er elegant og dekker dessuten deler av hoftepartiet. Dessuten gir det lange snittet designerne noe mer å jobbe med, når de designer klær for formfulle kvinner.

Hva skal du kombinere blazeren med?

Kombinasjonen skjørt og blazer kan være svært elegant, men vær nøye med å finne to deler som passer godt til hverandre. (Vi har mange skjørt å velge mellom.) Noe enklere er det å kombinere jeans med en blazer. Du vil da stå fritt til å velge en denim jeans i regulært snitt og med klassiske jeansfarger. Eller til turer ut, kan du velge en litt tøffere dongeribukse og accessoirer som matcher – så har du et røft antrekk, men allikevel pent.

Ved valg av topper er det sikrest å holde seg i den litt klassiske enden av skalaen. Skjorter og bluser passer veldig godt og det må gjerne være farger, bare hold det i den moderate fargeskalaen. Nå som print er moderne, kan vi berolige at kombinasjonen blazer og mønstrete topp også går an, men igjen så er det best å være moderat.

Velger du en blazer med mønster på, skal du holde toppen i en helt nøytral stil. Hvis ikke vi det bli stilcrash.

­

Se på alle toppene våre, så vil du raskt finne flere som passer godt til en blazer jakke.

Så som nevnt i innledningen, en blazer jakke er et svært anvendelig plagg og hører med som en del av basisplaggene i garderoben.

Finn blazeren som passer til din kropp

Vi har laget et godt hjelpemiddel til deg, som er praktisk når du skal bestille tøy i vår nettbutikk: En størrelsesguide. Med noen få målinger fastslår du lett hvilken størrelse du passer, bare følg anvisningen. Dessuten kan du kontrollmåle resultatet ditt på blazerens produktside. Der står nemlig alle de aktuelle målene for blazeren.

Dersom du trenger ytterligere hjelp til å finne riktig størrelse, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice. Kontaktinformasjonen finner du i menyen – både telefon og e-post.

Husk at du alltid har full returrett i 14 dager, på de varene du handler i vår nettbutikk.­