Strikk

Her finner du vårt utvalg av gensere, ponchoer og strikkegensere fra Zizzi

Hvis du bestiller før kl. 12.00 på en hverdag, vil vi som regel sende bestillingen din samme dag

Filtrér Tilbakestill
Velg alle Velg bort alle
Farge
 • (1)
 • (6)
 • (4)
 • (3)
 • (4)
 • (1)
 • (1)
 • (4)
 • (2)
Velg alle Velg bort alle
Størrelse
 • (20)
 • (18)
 • (21)
 • (18)
26 produkter

Strikkede klær

Strikkede klær er deilig mykt og gir en fantastisk varme som er gull verdt på kalde vinterdager eller sene høstkvelder. Få, eller ingen plagg, kan matche den lune følelsen en god strikkegenser eller strikkejakke gir. Derfor er det i hvert fall mitt foretrukne valg på de dagene hvor regnet står vannrett, eller snøen laver ned i et tempo selv ikke den raskeste snøfreser kan holde stand imot.

Men det er ikke bare på de sure og kalde dagene at strikkede plagg står høyt på listen over foretrukne overdeler. For de ser jo uforskammet godt ut i tillegg, så sånn sett er alle dager gode strikkedager.

Enten som selvstendige plagg, som våre flotte strikkegensere til damer. Så er det valgfritt om man skal bruke ensfargede i nøytrale farger, eller en mer livlig mønstrete utgave i friskere farger.

Når vi kommer til de gjennomførte cardiganmodellene åpner mulighetene seg enda mer. Våre strikkede cardigans er lange, åpne modeller og skal kombineres både med overdel og bukser. Cardiganen er helt nøytral, uten mønster og i dempede farger eller kledelig sort.

Dermed er de et fantastisk utgangspunkt når antrekk skal kreeres. (Du kan jo lete på sidene våre for jeans, leggings og topper for inspirasjon. Dessuten skal du kanskje ha et belte som passer til?)

Hvis du har kikket nøye gjennom utvalget på vår side for strikkegensere og strikkejakker, vil du se en enslig svale som skiller seg ut. Nemlig en poncho. Satt sammen med klær i klassisk snitt, litt «kontoraktig», er det et fantastisk plagg som gir et svært eksklusivt og fornemt uttrykk på en dame.

Er ull gull, eller tull?

Damer har svært forskjellig holdning til hvorvidt strikkegenseren skal være en ullgenser eller strikket i et annet materiale. Hva er du – en ullgenser dame? Eller vil du helst ha din strikkegenser i et annet materiale?

Vi lager strikkede klær til plus size kvinner

Klesdesignerne våre er dedikerte til oppgaven med å lage klær til kvinner i plus size størrelser. Dessuten har jeg det fra sikkert hold at de er glade i å jobbe med de organiske materialene i de forskjellige ullkvalitetene. Og resultatet taler for seg selv, med lekkert designede klær, alle med passform som er egnet for plus size kvinner og med rom for kropper med former.

Strikke selv

Mange kvinner liker godt å sitte og strikke sine egne plagg. Det ser hyggelig ut, men hvis man i likhet med meg har et unaturlig høyt antall tomler er slike aktiviteter uaktuelt. Så jeg trøster meg med at en strikket genser fra en fabrikk er mer gjennomførte og dessuten er billigere enn å kjøpe garn og utstyr. Og timene som ville gått med for at jeg strikker en genser som blir såpass gjennomført at den kan brukes i det offentlige rom, de er bedre brukt på andre prosjekter.

Finn din størrelse

Når du har funnet frem til den rette strikkejakken eller strikkegenseren, skal du jo gjerne ha den i riktig størrelse. Da er vår størrelsesguide det ultimate hjelpemiddelet. Bare ta noen få mål av kroppen din, så vet du øyeblikkelig størrelsen din. Enklere enn dette kan det knappest bli.

Dessuten, på siden for genseren eller cardiganen står alle spesifikke mål oppgitt. Dermed kan du bare gjøre ett par enkle kontrollmålinger. Så er du klar til å bestille – og etter noen få dager har du pakken hjemme hos deg.

Kundeservice sitter klare

På kundeservice sitter de klare for å hjelpe til, dersom du har noen spørsmål. Det kan være nær sagt om alt mellom himmel og jord, bare det et klesrelatert spørsmål. Du finner deres e-postadresse under Kundeservice i menyen.

Retur av varer

Skulle du av en eller annen grunn ønske å bytte inn din ullgenser eller jakke, kan du sende det ubrukte produktet i retur innen 14 dager etter ankomst. Så enkelt er det.

Klær å kombinere med

Det er lett å finne plagg som kan kombineres med for eksempel en strikket genser. Nær sagt alle bukser eller leggings vil fungere og det samme gjelder for våre topper. Det er bare å velge på øverste hylle.

Til være strikkede cardigans er forholdet det samme, de er så nøytrale at det ikke er vanskelig å finne flotte plagg de kan fungere i symbiose med.