Shapewear

Her finner du vårt utvalg av det populære Shapewear fra Zizzi

Hvis du bestiller før kl. 12.00 på en hverdag, vil vi som regel sende bestillingen din samme dag

Filtrér Tilbakestill
Velg alle Velg bort alle
Farge
  • (1)
  • (2)
Velg alle Velg bort alle
Størrelse
  • (2)
  • (3)
3 produkter

Shapewear

Hvis du ikke har prøvd shapewear enda, så har du sannsynligvis en positiv overraskelse i vente.

Store kvinner med runde kurver og former som vil ha litt hjelp med fasongen, bør vurdere å prøve shapewear. Det gjør faktisk underverker for silhuetten din. Det fjerner jo selvfølgelig ikke noe av det overflødige, men dette tøyet hjelper til med å stramme opp, glatte ut litt og reduserer noen av bulene som jo kan genere fra tid til annen.

Så når du skal bruke en kjole, kan du bruke en modell som er noe trangere eller mer kroppsnær. Uten at det buler unødig mye her og der. Det er på ingen måte en mirakelkur, men du verden som det hjelper, når du i kampens hete er oppgitt over at kjolen kanskje ikke er fullt så flatterende som den en gang var.

Shapewear top

Denne modellen dekker overkroppen og som en hovedregel får den kroppen din til å se ut som om den er én størrelse mindre. Kurver og uheldige buler glattes ut litt og kroppen strammes opp. Dessuten tar modellen Top og løfter brystene, på linje med en god BH. Dessuten fremstår midjen som noe smalere.

Det er ingen synlige sømmer som vil avsløres gjennom trangt stoff.

Shapewear truser

Denne trusen rydder opp i noen av problemområdene fra midjen og ned langs rumpa. I likhet med Top, så glatter den ut får deg til å se noe mindre ut, uten at vi påstår at det er en mirakelkur. Men det virker etter hensikten, og du føler deg mer bekvem med en passform du nok vil trives godt i.

Begge modellene kommer i størrelsene Large og Xtra Large. De er laget av et materiale bestående av elasthan/spandex (15%) og nylon (85%) og stoffet har en viss stretch effekt som strammer forsiktig og bekvemt på problemområdene.

Dermed blir det litt mer morsomt å trekke på seg favorittkjolen eller det kule skjørtet.

Ikke et korsett

Shapewear må ikke sammenlignes med et korsett. Resultatet er det samme, men mens korsettet ble strammet til, så kvinnene knapt klarte å puste lengre, er dette et stramt plagg som glatter ut litt der det kan være ønskelig.

De verste bulene blir jevnet litt ut og du føler deg mer bekvem i tøyet.­