Tunikaer

Filtrér Tilbakestill
Velg alle Velg bort alle
Farge
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (3)
 • (3)
 • (2)
 • (9)
Velg alle Velg bort alle
Størrelse
 • (10)
 • (12)
 • (14)
 • (8)
20 produkter

Tunikaer

Skal din tunika være i romantisk stil eller vil du ha en mer sofistikert modell? Vel, vi har dem begge og flere til, så se vårt utvalg av tunikaer. Favorittplagget for kvinner som vet hva de vil ha!

Tunikas til «hverdag og fest»

Uttrykket til «hverdag og fest» er egentlig litt utslitt, men i denne sammenhengen er det en god beskrivelse. For tunikas kan brukes til nærmest alle anledninger. En tunika kjole ser lekker ut og du får en svært gjennomført stil om du velger det rette tilbehøret. En tunika med print eller en mer klassisk utformet tunika kjole blir dermed perfekt til fest eller en tur på byen. Bruk den uten noe nedentil eller kombiner med noen fete jeans eller leggings. Noen flotte accessoirer for å toppe antrekket og så er du klar!

Tunikaen er også et hverdagsplagg. Det har den vært i tusenvis av år og var det foretrukne antrekket for både kvinner og menn i den gresk-romerske sivilisasjon. Nå 2 500 år senere er den fremdeles et fantastisk hverdagsantrekk. Mennene har riktignok falt fra – nå er det jo mest vanlig å se tunika til damer ;)

Til hverdags kan du også velge hvorvidt du vil kombinere tunikaen med jeans eller leggings, eller om du vil bruke kun en tunika kjole. Men vårt norske klima setter riktignok noen begrensninger i så henseende – en hardbarket «tunika dame» ser det dog bare som en utfordring og trosser været – i hvert fall tidlig vår eller sen høst.

Tunikaer i store størrelser

Svært få klestyper er så takknemlige å tilpasse til store størrelser som tunikaen. Den er jo løs og ledig i utgangspunktet. Dessuten er det laget av mykt stoff som skal forme seg til kroppen. Men vi tilfører litt av den velkjente Zizzi-magien i designprosessen, slik at den sitter ekstra fint på kvinner med former i store størrelser.

Velg din stil, det finnes alltid en matchende tunika

Tar du en titt på utvalget vi har her på nettsiden, vil du se at du alltid finner en tunika som vil passe til din stil. Print kan sette stemningen, slik at du kan få en tøft mønstret modell, eller en søt og romantisk. Eller du kan gå i den helt klassiske enden av skalaen og finne en i nøytrale, rene farger – hvit, sort eller beige. Alternativt en modell i svært friske vår- og sommerfarger. Som sagt – du finner alltid en tunika i din stil!

Plaggene du kombinerer tunikaen med, vil bygge videre på stilen eller endre den totalt.

Vi har jo tidligere nevnt at du kan kombinere tunikaen med jeans eller leggings. Plaggene du kombinerer med kan lett endre tunikaens uttrykk. Se bare for deg en tunika: enten med en våre tøffe jeans og høye heler – eller med en mer feminin bukse og espadrillos. Med samme tunika vil du få to vidt forskjellige uttrykk. Derfor er det et vidunderplagg å ha i garderoben!

Tunikaen er perfekt som ventetøy også!

Til sist vil vi også nevne at tunikaen er et perfekt plagg å bruke under graviditeten. Det er jo bare å velge en tunika i litt store størrelser. Så helt fra den lille bulen begynner å vises og ut graviditeten er den løse fasongen en god følgesvenn i klesveien. Kombiner med leggings eller jeans – et perfekt antrekk for en vordende mor.

- Våre tunikaer kan ikke nødvendigvis brukes hele graviditeten ut, men de kan i hvert fall være med deg et godt stykke på veien.

Slik finner du størrelsen på din tunika

Vi i Zizzi vil jo at du finner en tunika som sitter perfekt på din kropp og «verktøyet» har vi klart; nemlig størrelsesguiden vår. Ved å ta to enkle mål finner du størrelsen din oppgitt med den europeiske målestandarden. Ønsker du å kontrollmåle, har vi også oppgitt noen ekstra mål på hver enkelt produktside, slik at du kan være helt sikker på at den tunikaen du bestiller her på nettsiden vil passe til din kropp.