Topper

Filtrér Tilbakestill
Velg alle Velg bort alle
Kategori
 • (6)
Velg alle Velg bort alle
Farge
 • (8)
 • (4)
 • (4)
 • (1)
 • (5)
 • (1)
 • (5)
 • (1)
 • (9)
Velg alle Velg bort alle
Størrelse
 • (24)
 • (24)
 • (34)
 • (23)
38 produkter

Topper

Litt spøkefullt kan vi si «har du kroppen, så har vi toppen». I det så legger vi det at vi har topper til alle former damekropper og til alle anledninger.

Skal du på fest, eller bare på jobben?

Toppene våre her på Zizzi.no, spenner over et bredt spekter stiler. Fra en «corporate» type topp som passer utmerket for en dag på jobben, til friske topper til sommerfesten eller en tur på byen. Dessuten dekker vi hele spekteret mellom de to punktene også, så det er vel unødvendig å si at vi er stolte av porteføljen vår.

Dermed kan vi gjøre deg til en «topp dame»

I porteføljen finner du klassikere som tunikaer, bluser, T-skjorter, gensere, ermeløse topper og topper med skulderstropper – tøffe, romantiske eller feminine … Som du skjønner, variasjonen er enorm.

Dessuten så finner du garantert yndlingsfargen din blant alle disse overdelene, for vi har alle regnbuens farger representert – og blandingen av flere av dem. Dermed kan du fint velge din neste topp etter fargen også, så kan du, dag for dag, pin-pointe toppens farge ut fra dagshumøret ditt.

Materialvalget er også rikholdig. Silke, bomull, blonder, viskose …

Og det beste av alt, vi lager topper til alle kroppsfasonger og størrelser, men det kan du lese mer om i neste avsnitt.

Topper til store størrelser

Vi skal innrømme at det kan være vanskelig å finne fine topper til store størrelser. Løsningen ligger dog blant annet i passformen og at toppen ikke bare kan skaleres opp fra de små størrelsene. For eksempel må armene beholde lengden, selv om toppen blir større i bredden. Det er dessverre ikke alle klesdesignere som tar hensyn til slike smådetaljer, med et litt uheldig resultat som følge av det.

Våre klesdesignere bruker heldigvis hele sin arbeidstid på nettopp å få disse detaljene rett, slik at kvinner med formfulle kropper eller med plus size kropper også kan få, blant annet topper, som sitter fint. Og det overordnede mottoet vårt hjelper oss godt på vei, nemlig det at «klærne skal passe til kroppen, ikke motsatt».

Så vi legger stor innsats inn i å tegne klær for normale folk, og da er det jo som kjent mye variasjon fra person til person.

Derfor lager vi topper til damer som har noen kilo for mye, eller de som har en kraftig kroppsbygning.

Bestill toppen din i riktig størrelse her på Zizzi.no

Det ville være fryktelig ergelig hvis du bestiller en topp hos oss, for så å oppdage når den kommer hjem på døren at det var feil størrelse. For å unngå slike kjedelige hendelser, har vi laget en særdeles lettfattelig størrelsesguide, som trinn for trinn forklarer deg hvordan du skal måle kroppen din, så tøyet som budet kommer med er i riktig størrelse.

Du foretar bare tre målinger, når du skal måle til en topp, så sjekker du resultatet opp mot en tabell - og vips så har du størrelsen din, svart på hvitt.

Vil du være helt sikker på at toppen blir bestilt i riktig størrelse, kan du dobbeltsjekke målene opp mot måltabellen på de enkelte produktsidene. Der står nemlig alle relevante mål oppgitt for det aktuelle produktet.

Trenger du Kundeservice?

Trenger du å få litt hjelp av kundeservice, så sitter de klare til å svare på de spørsmålene du har i forbindelse med topper og eventuelt tilbehør som skal være til.

Hva hvis toppen må byttes?

Det er ikke noe problem. Du har 14 dagers full returrett på alle produkter du bestiller hos Zizzi.no. Så du har god mulighet for å prøve toppen hjemme, i ro og mak, før du bestemmer deg.

- Så nevner vi til slutt, at hvis du handler for over 750 kroner, så får du gratis porto. Godt å vite, ikke sant?