T-skjorter

Filtrér Tilbakestill
Velg alle Velg bort alle
Farge
 • (8)
 • (8)
 • (7)
 • (1)
 • (12)
 • (4)
 • (3)
 • (5)
Velg alle Velg bort alle
Størrelse
 • (32)
 • (31)
 • (42)
 • (32)
48 produkter

T-skjorter

Det er nesten utrolig at et så enkelt basisplagg kan være så allsidig som T-skjorten. Med den kan du være tøff, sexy, silkemyk, romantisk og casual. Foruten en hel rekke andre stiler og sinnstilstander. Som med jeansen, er T-skjorten ett av de viktigste basisplaggene i garderoben.

Når filmstjernene James Dean, John Wayne og Marlon Brando kastet skjorta og var råtasser i bare T-skjorta på 50-tallet ble en ny verdensomspennende mote skapt. Det var nærmest uhørt, for man gikk da ikke i bare undertøyet, slik James Dean gjorde i Rotløs Ungdom. Men ungdommen ville ha det og siden har T-skjorta alltid vært tilstede i skiftende mote.

Utvalg fra det klassiske, til det moderne og elegante

Hvis du vil ha en klassisk hvit T-skjorte, med rund hals og ikke noe trykk, slik 50-talls filmheltene brukte, finner du den i vårt utvalg. Vi har dog justert snittet en liten smule, slik at det passer bedre til kvinner med former.

Våre klesdesignere har også spunnet videre på klassikeren og brakt inn mer av det moderne formspråket i noen av våre modeller. Disse har dessuten fått en feminin touch, med litt mykere uttrykk.

Du kan dessuten velge å være helt up to date i våre lekre T-skjorter med print. Med 50-talls retrobilder, sommerinspirert motiv eller mønstrene som dominerer print-trenden for tiden. De er virkelig lekre!

Dessuten så strekker vi T-skjorte begrepet en smule, og beveger oss inn på klesdesign hvor T-skjorten er inspirert av bluser. Dette er elegante og stilsikre modeller du skal bruke på cafebesøket eller shoppingturen med venninnene! Da gjerne med en litt finere bukse.

Se på utvalget – med 50+ modeller å velge mellom vil du garantert finne din nye favoritt T-skjorte.

Hva kombinerer man T-skjorten med?

Jeansen er selvskreven som bukse til T-skjorter. Du velger selv om du vil gå etter strikt etter læreboka og for eksempel velge tett ettersittende «voluptous» look på jeansen, opp mot den klassiske T-skjorten, eller om du vil krysse stilretningene og gå for en moderne modell med tøffe effekter i jeansen. Det er bare å bruke fantasien, så setter du raskt sammen noen lekre outfits med basis vårt utvalg.

Leggingsen, som nærmest har gjort rent bord innen motebildet de senere årene, er også en sikker vinner å kombinere med. Selv har vi en soft-spot for de lange T-skjortene mot en leggings, men velg passform ut fra hva du liker. Dessuten er T-skjortene med print særlig lekre til en leggings, men igjen så er det bare å gripe til fantasien – se bare på våre moteriktige leggings og sjekk hvilken T-skjorte DU vil kombinere dem med.

De klassiske T-skjortene er flotte i kombinasjon med cardigans. Tunikaen trives ofte godt med en enkel hvit T-skjorte under, som en lag på lag effekt. Og du tar aldri feil, hvis du kombinerer den hvite klassikeren med en tøff lærjakke (se noen fine modeller i vår jakke-seksjon).

Eksemplene over er bare ment som en liten kick-starter når du skal sette sammen antrekk med basisplagget T-skjorten. Sett deg selv i designer-stolen, med utgangspunkt i vår kolleksjon, vil du finne lekre kombinasjoner som passer deg perfekt!

T-skjorter i store størrelser

Vi vet så inderlig godt at ikke alle kropper er like, og det tar vi høyde for når vi designer våre plagg. Derfor jobber vi ut fra at vi skal tøy som passer til alle, uansett om det er brede skuldre, overvekt eller kraftig benbygning som er utfordringen.

Så har du kroppen, så har vi mest sannsynlig en T-skjorte du vil like å bruke.

Husker du ikke størrelsen din? Vi kan hjelpe!

Har du problemer med å huske hvilken størrelse du bruker, eller er du ikke helt trygg på størrelsen, etter at du prøvde en topp som tydelig var laget for en spinkel italiensk modellkvinne?

Vi melder gladelig ut at vi kan hjelpe deg med det. Bare gå inn på størrelsesguiden (se lenke i foten av denne siden), mål kroppen din på 3-4 forskjellige steder, les av tallene i størrelsestabellen – og vips så har du en størrelse å gå ut fra.

Hvis du ikke føler deg helt trygg på målene, kan du alltids kontrollmåle med tallene fra hvert enkelt plaggs produktside. For der oppgir vi alle relevante mål, selv også på T-skjortene!

Kundeservice sitter klare

Vår kundeservice sitter klare ved tastaturet og kan svare på nær sagt alle mulige spørsmål. Ikke om vaffeloppskrifter og værmeldingen, men om sammensetninger av antrekk, hvordan bruke størrelsesguiden og andre praktiske problemer som måtte oppstå når du bruker nettbutikken vår.

Du jo også besøke butikkene våre

Zizzi har også en rekke butikker rundt om i vårt langstrakte land. Fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør, er du hjertelig velkommen innom. Så kan vi sammen finne den perfekte T-skjorten til deg – og de andre plaggene du vil toppe antrekket ditt med.