Skjorter

Filtrér Tilbakestill
Velg alle Velg bort alle
Farge
 • (4)
 • (2)
 • (1)
 • (4)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Velg alle Velg bort alle
Størrelse
 • (10)
 • (11)
 • (7)
 • (12)
14 produkter

Skjorter

Er det villkatten eller den feminine deg som velger skjorte i dag? Går du for en spennende og moteriktig skjorte med mønstret print, eller blir det feminine og elegante skjorten i et klassisk snitt?

Skjorter i store størrelser

Skjorten er et plagg som egner seg svært godt til store størrelser – husk at det var slik dagens skjortetrend oppstod. Våre skjorter er dessuten «skreddersydd» for frodige kvinner, slik at du tar deg godt ut i alle sammenhenger hvor du velger en skjorte som dagens antrekk.

For skjorten er fleksibel: Du kan bruke den på jobben og det er flott plagg å gå på byen i. Og du kan slappe av i den hjemme, særlig med en deilig myk kvalitet på stoffet.

Skjorten bruker du helst sammen med denimbukser eller leggings.

Mannens skjorte var en truet art – nå kan han puste lettet ut igjen

Mens skjorten var på full fart inn i motebildet igjen, var mannens skjorte en truet art. Kjærester, koner, venninner og alle andre former for kvinnelige relasjoner, var på jakt etter de rette skjortene. Naturlig nok ble det da stort sett oversized skjorter som ble brukt.

Med skjorten inne i motebildet for fullt, har mannen igjen fått tilbake sine skjorter. Klesdesignerne har laget egne varianter av dameskjorter. Skjorter i store størrelser er fremdeles med i bildet, men en rekke andre snitt og passformer gjør seg også gjeldende.

Skjorter og print – en himmelsk kombinasjon

Årets trend med print på dameskjortene er en gudegave. Mange friske kreasjoner har oppstått i kjølvannet av denne trenden, og med et trykk i nøytrale farger gjør det seg ypperlig på skjorter i store størrelser.

Skjorter med print egner seg først og fremst som et casual antrekk, men holdes trykket i nøytrale farger kan det gjerne brukes i jobbsammenheng også – særlig siden norsk kleskode på jobben er relativt avslappet.

Kombiner gjerne med en stilfull blazer og kule jeans (du finner mange fine varianter hos oss).

Lang skjorte – deilig avslappet og fritt

Det er noe deilig fritt og avslappende over en lang skjorte. Transparent stoff eller lett mønstret print er spesielt lekkert og gjør seg godt i kombinasjon med hotte jeans eller nøytralt fargede leggings.

Disse skjortene har løs passform og egner seg godt som dame skjorte i stor størrelse.

Plagget er casual og egner seg til fritidsbruk. Med helt nøytrale farger eller svært diskret print kan skjorten også brukes på jobben, avhengig av arbeidsplassens kleskode.

Denimskjorte

Amerikansk popkultur har i årevis vist oss hvor sexy en denimskjorte kan være. Den looken kan du også tyvlåne om du kombinerer denimskjorten med en av våre hotte jeans og friske accessoirer.

Men det er svært få endringer som skal til for at denimskjorten skal være et praktisk og avslappet plagg, som du går i til hverdags. Og vi må nok innrømme at det er slik de fleste av oss bruker den.

Denimskjorten egner seg godt som dameskjorte i store størrelser. Den du finner i vårt sortiment er laget i mykt og pustbart tencel-tekstil.

Den klassiske og elegante

Til sist tar vi den klassisk inspirerte elegante skjorten, basert på mannens hvite skjorte. Våre designere har lagt fokuset over på det elegante og feminine og laget den i en løs passform, slik at den er behagelig å bruke hele dagen.

Kan en skjorte i det hele tatt kjøpes online?

Ja, selvfølgelig kan det la seg gjøre. Ta utgangspunkt i vår størrelsesguide, hvor du måler deg frem til din størrelse. Så går du inn på skjortens produktside og velger fanen «mål». Du tar frem målebåndet på nytt og kontrollmåler din størrelse for de aktuelle målene – bryst, lengde og vidde i bunnen.

Så med fire enkle målinger, har du både funnet din størrelse og kontrollmålt den opp mot dine aktuelle mål. Enkelt, ikke sant?