Gensere

Filtrér Tilbakestill
Velg alle Velg bort alle
Farge
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
Velg alle Velg bort alle
Størrelse
  • (3)
  • (4)
  • (3)
  • (3)
5 produkter

Genser

Knapt noe annet plagg er så allsidig som sweatshirts. Disse damegenserne klarer kunststykket å være både et avslappet koseplagg, trendy, kule og sporty – og de ser aldri ut til å forsvinne fra motebildet – heldigvis.

Genseren du slapper av i

Sweatshirts er det ideelle plagget når du bare føler for å sette livet på hold i noen timer, og bare vil nyte livet i eget tempo. Uansett om du er hjemme, på hytta eller et helt annet sted for den saks skyld, er det behagelig å trekke på seg en myk, løs og ledig genser – kanskje også en leggings? – og bare rett og slett slappe av.

For meg er det nærmest et ritual etter arbeidet. Ta av arbeidsantrekket og få på en myk sweatshirt. Da stiller jeg klokken på «fritid» og pulsen synker automatisk ett par hakk.

Genseren du er aktiv i

Men vi kjenner jo alle sweatshirten som et plagg for aktivitet. Collegegenseren er jo laget for det formålet og vår sporty variant er ikke noe unntak. Den er ikke å anse som et spesialdesignet treningsplagg, men skal du gå en tur eller sykle av sted, så er den en innertier for anledningen.

Våre designere har, nærmest selvfølgelig må vi si, valgt å videreføre den amerikanske college looken – du vet, den som begynte å dukke opp i amerikanske serier tilbake på 60-tallet og som er nærmest for et kult-ikon å regne i dag.

Genseren for casual og formell stil

Klesdesignerne her hos Zizzi har også laget en kolleksjon flotte sweatshirts som egner seg for bruk på jobb eller til cafeturen. De kommer i enkel avslappet, casual stil, med pyntedetaljer som blonder eller pyntekant som får det til å se ut som om du har en skjorte under.

Kombiner disse med våre klassiske jeans, eller velg en av de tøffere modellene, for et mer spenstig outfit.

Disse damegenserne har løs passform.

Perfekt til formfulle kropper

En løs og ledig sweatshirt matcher en formfull kropp til perfeksjon. Våre gensere i denne sjangeren er dessuten designet spesielt for kvinner med former. Det vil si at de har en løs passform som tillater litt ekstra former og de sitter allikevel fint på kroppen.

Som kjent tester vi jo nitid alle plaggene vi designer. Disse testene gjøres på kvinner med naturlige kroppsformer, som jo favner over et bredt spekter av kvinnekropper. Og en praktisk detalj vi fanget opp for mange år siden, som resten av klesbransjen fremdeles sliter med er lengden på ermene. Mens resten av bransjen ser ut til å leve i den forestillingen at store kropper er oppskalerte versjoner av små, tar vi hensyn til at kraftige kropper i bredden, ikke nødvendigvis har tilsvarende lange armer.

Dette er en av mange detaljer som gjør at våre klær sitter godt på kvinner med former.

Vi tester selvfølgelig ikke bare våre klesdesign etter utseendet. Vi kjører dem også gjennom nøye tester for å sikre at kvaliteten er slik den skal være!

Er det lett å kjøpe genser online?

Gensere av typen sweatshirts er vel noe av det enkleste du kan kjøpe i en nettbutikk. Vi har gjort det enda enklere for deg, med våre design som er tilpasset formfulle kvinner:

Klærne er tilpasset kroppsformen, vi jobber med europeiske mål slik at det er lett å sammenligne med plagg du allerede har – og til sist – vi har laget en størrelsesguide som viser hvor lett du måler midje- og brystvidde. Med disse to målene finner du lett størrelsen på genseren. Hvis du vil dobbeltsjekke, kan du hente frem målene som vi oppgir på produktsiden til sweatshirten og måle ytterligere noen mål – så er du helt sikker på at genseren vil sitte perfekt på din kropp.

Så enkelt er det å finne helt presise mål og dobbeltsjekke dem.

Husk dessuten at du har returrett, innen 14 dager etter mottak av varen.