Nattøy & Homewear

Her finner du vårt utvalg av flott nattøy og hyggelig homewear fra Zizzi

Hvis du bestiller før kl. 12.00 på en hverdag, vil vi som regel sende bestillingen din samme dag

Filtrér Tilbakestill
Velg alle Velg bort alle
Farge
  • (1)
Velg alle Velg bort alle
Størrelse
  • (1)
  • (1)
1 produkter

Nattøy

Her på Zizzi.no har vi et sortiment spesielt satt sammen for store kvinner med skjønne former. Alle kvinner med former kan finne sin nye garderobe her. Men vi ønsker ikke bare å tilby klærne til dag- og kveldsbruk. Dere skal finne et utvalg av nattøy her også – og det viktige kosetøyet som vi kun bruker når vi er hjemme og hygger oss.

Da står komforten i høysetet. Dette er klær som skal være svææært behagelige å bruke. Løst og ledig er to stikkord som godt kan beskrive nattøyet, men også materialvalg. Uansett om det er bomull, viskose eller noe helt annet nattøyet er laget i – så skal det være fleksibelt og behagelig å bruke i time etter time.

For det skal kunne brukes til å sove i, uten at det hemmer de naturlige bevegelsene mens man snorker gjennom natten (nei, unnskyld, kvinner snorker jo ikke …) Men kosetøyet skal også være i et slikt materialvalg og såpass komfortabelt at det egner seg til å «binge watche» seg gjennom et betydelig antall episoder av favorittserien også.

- Så da er det bragt på det rene – det skal være komfortabelt, fleksibelt og med godt materialvalg!

For å få til disse kriteriene til plus size kvinner, må det litt spesialtilpasning til. Heldigvis er våre eminente klesdesignere godt skikket til den oppgaven. Med årevis av erfaring i å finne smarte løsninger som gjør tøy til store kvinner moteriktig og veldesignet, samtidig som det passer forskjellige kroppsfasonger – har de gjort et godt stykke arbeid også med vårt nattøy.

Bare se selv!

Vær sikker på å kjøpe nattøyet i riktig størrelse

For å hjelpe deg til å kjøpe nattøyet – og alt annet tøy her på Zizzi.no – i riktig størrelse, har vi utviklet en størrelsesguide. Med noen få målinger på strategiske steder på kroppen, finner du raskt din størrelse. (Vi oppgir alle våre størrelser etter den felles europeiske standarden, så husk tallet til neste gang du besøker vår nettbutikk.)

Så finn frem målebåndet – etter ett minutt har du riktig størrelse å gå ut fra når du skal kjøpe nytt nattøy – og andre plagg.

Hvis nattøyet må byttes – hva gjør du da?

Vi har en fleksibel ordning, hvor alt tøy som er ubrukt kan returneres innen 14 dager etter at varen er mottatt. Så hvis du må bytte nattøyet ditt, sender du det bare tilbake til oss.

Kundeservice hjelper deg gjerne

Skal du ha litt kyndig veiledning i valg av nattøy, eller trenger du hjelp til å finne størrelsen din – eller har du noen helt andre spørsmål, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med de dyktige menneskene i vår avdeling for kundeservice. Bare send av gårde en e-post, så vender vi tilbake til deg så raskt vi kan.

Hva annet finner du her på Zizzi.no

Vi er eksperter i tøy til store kvinner som trenger store størrelser. Tøy hvor formene får plass, uten at det buler på feil steder. Derimot elsker vi å lage tøy som buler de rette stedene. Vi har for eksempel laget noen fantastiske jeans som får frem det beste fra en formfull kvinnekropp – både stussen og hoftene.

Leggingsene våre er også noen gode eksempler på hva vi får til, når vi tilfører plaggene litt Zizzi magi. Altså prosessen hvor vi lager et plagg i kombinasjonen moteriktig og lekker i store størrelser, og tilpasset kroppsformene til vanlige kvinner.

Så har vi alle de andre plaggene, som vi skamløst sier oss ekstremt godt fornøyde med – jakker, topper, yttertøy, regntøy, osv, osv.

Fant du det du lette etter?

Vi håper du fant noe flott nattøy her på Zizzi.no. Hvis du har kjøpt de andre tingene du behøver til garderoben, ønsker vi deg hjertelig velkommen ved en senere anledning. Husk også at vi har butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Du er hjertelig velkommen innom, der også!