Skjørt

Her finner du vårt utvalg av skjørt fra Zizzi

Filtrér Tilbakestill
Velg alle Velg bort alle
Kategori
 • (5)
 • (1)
Velg alle Velg bort alle
Farge
 • (3)
 • (1)
 • (8)
Velg alle Velg bort alle
Størrelse
 • (7)
 • (1)
 • (6)
 • (6)
 • (1)
 • (8)
 • (1)
12 produkter

Skjørt

Dyrk det feminine ved å kle deg i et lekkert skjørt som får frem de lekre formene dine.

Tre typer skjørt du kan vurdere
Feminin og flott

Du kan ikke velge feil skjørt hvis du vil dyrke det feminine. Alle skjørtene våre gjør det – også helt opp i de store størrelsene for plus size kvinner. Så velg det skjørtet du liker best fra oversikten over, så finner du frem en feminin topp, bluse eller tunika som passer til. Dermed er du klar for en aften med venninnene, en kveld på byen eller restaurantturen – i ny, feminin outfit.

Vekk den lille vampen i deg

Du kan jo også velge å vekke opp vampen i deg. Et skjørt i denim er nok best til denne oppgaven, så ser du på vårt store utvalg av topper og finner frem en som virkelig får frem det flotte ved kroppen din. Så litt mer sminke enn vanlig, litt mer styling av håret, litt mer attitude. Trommevirvel… En liten vamp er vekket opp, klar for å gå på byen.

Profesjonell på jobben

Skjørt sammen med en fin bluse eller topp, er et godt antrekk for kvinner som vil vise sin feminine side, men samtidig være profesjonelle. For inspirasjon kan du jo gå innom en eiendomsmegler hvor det er flere kvinnelige meglere – de er gode til akkurat denne typen antrekk ;)

- Og vi har både skjørtene og toppene du trenger for å sette sammen et slikt outfit. Du får dessuten alle plaggene i store størrelser.

Skjørt i små og store størrelser – for kvinner med former

Vårt dyktige team med klesdesignere har et felles mål når de tegner nye plagg. Klærne skal passe til kvinner med formfulle kropper. I praksis betyr det at vi har plaggene i store størrelser, men også at snitt og passform er tilpasset former, slik at alle kan finne plagg som passer dem – i dette tilfellet skjørt.

Dermed er det satt av plass til store hofter i en modell, en annen modell holder kanskje magen litt på plass, mens en tredje modell har bedre plass til lårene. Og så finnes det skjørt i sortimentet vårt som tar hensyn til alt sammen i ett og samme design.

Kompetansen til designerne våre blir åpenbart for alle, for de klarer å ta disse hensynene, mens de designer flott tøy som følger de siste trendene. Vi tar av oss hatten for dem og sender en varm tanke til dem og alt arbeidet de legger ned i designprosessen for oss.

Husk detaljene

Vi tillater oss å bruke det engelske idiomet «The devil is in the details», når vi minner deg på den lille detaljen som kan ødelegge hele kvelden din: Strømpebukser. Har du noen liggende klare hjemme? Hvis ikke, så bestill noen samtidig med skjørtet, for en strømpebukse med hull i, er en hjerteskjærende opplevelse som ødelegger den gode stemningen på sekunder…­

Alle triks tillatt – bruk en leggings

I krig, kjærlighet og jakten på det perfekte skjørtet er alle triks tillatt. Hvis du er av dem som ikke trives med å vise bena i skjørt, og dem er det mange av, så foreslår vi at du sjekker våre leggings. Vi har nøytrale leggings som passer fint inn sammen med skjørtet. Dette trikset forlenger dessuten skjørtesesongen med mange graders fall på termometeret, siden du får varme fra leggingsen.

Kjøpe skjørt i en nettbutikk – fungerer det?

Ja, vi mener det. Se på bildene og finn ut av riktig stil til deg og din kropp. Så går du inn på vår størrelsesguide og foretar de få nødvendige målingene for å finne din størrelse. Så er du klar til å bestille. Husk å ta med tilbehør som topper og strømpebukser samtidig, så får du unnagjort mye klesshopping i en bestilling.

Synes du derimot at det er vanskelig og gjerne vil prøve plaggene for å se at de sitter riktig. Kanskje kjenne på kvaliteten av stoffet og så videre… Så anbefaler vi at du tar turen ut til en våre mange butikker rundt om i det norske land. Vi har butikker fra Tromsø i nord, til Kristiansand i sør – så sjansen er stor at du har en butikk i nærheten.

Skal du til syden i vinter?

Svært mange norske kvinner kan svare «ja» på akkurat dette spørsmålet. Grunnen til at vi spør, er fordi da har vi et tips til deg: Kjøp skjørtet til sydenturen på våren eller sommeren, mens utvalget er størst i nettbutikken vår.

Da finner du både det klassiske, fine skjørtet til aftenen og du finner miniskjørtet du vil bruke til stranden. Dessuten er utvalget av korte topper til varme dager absolutt størst på sommeren, så det kan være lurt å kjøpe med det samtidig.

Så har du alt klart til vinterens sydentur!