Kjoler

Her finner du et stort utvalg av kjoler fra Zizzi

Filtrér Tilbakestill
Velg alle Velg bort alle
Kategori
 • (17)
 • (7)
Velg alle Velg bort alle
Farge
 • (19)
 • (6)
 • (2)
 • (1)
 • (4)
 • (2)
 • (3)
 • (4)
 • (23)
Velg alle Velg bort alle
Størrelse
 • (51)
 • (49)
 • (53)
 • (47)
64 produkter -Vis alle

Kjoler

At klesdesignerne våre elsker å designe kjoler, ser du lett på denne siden her. Bare se hvordan de leker seg med materialvalg, mønstre og farger. Her er det mye flott å velge mellom!

Kjoler for enhver anledning

Skal du en tur på byen, jobben eller hygge deg i det fine været? Vi har kjolen til alle disse anledningene, og nærmest alle andre tenkelige anledninger. Våre dedikerte klesdesignere har satt sammen en innholdsrik og variert kolleksjon, hvor kropp og design har hatt likeverdig fokus.

Hos oss i Zizzi designer vi nemlig klærne med en hovedregel som er naglet fast – tøyet skal passe til kroppen, ikke motsatt! - Og med kroppen, mener vi naturlige, formfulle kvinnekropper.

Noen eksempler på kjoler

­

Sommerkjolen

Alle kvinners favorittplagg. Sommerkjolen. Den er ikke bare et klesplagg, den er nærmest manifestet over at sommeren endelig er her. Friheten vi føler i det vi trekker på oss dette plagget for første gang om våren er ubeskrivelig, men det er snakk om 100% pur lykke!

Se på våre sommerkjoler – se om du kan finne DIN kjole blant dem. Den som skal følge deg til sommerfesten, på vei til stranden, byturer og uendelig mye annet i løpet av den kompakte, men akk så deilige norske sommeren. Husk at vi er gode på kjoler i store størrelser, og byr på spesialtegnede kjoler for store damer!

Den lange kjolen

Det er noe utsøkt og eksklusivt ved den lange kjolen, ikke sant? Vi har lange kjoler i friske farger som er ypperlige til sommerfesten. Vi snakker fremdeles sommerlig frisk som sommerkjolen, men langt mer elegant – en kjole som vil vekke oppsikt!

Til festen bruker du høyhælte sko, men du kan også gjøre den mer casual til hverdags, ved å bruke sandaler eller espadrillos til.

Dessuten har vi lang kjole med print som er fantastisk til finere hverdagslige hendelser. – Og til den uformelle festen.

Den romantiske

Forleden dag hørte jeg en motejournalist si at «nå kommer snart det romantiske tilbake». For et kjedelig liv du har, tenkte jeg, romantikken forsvinner da aldri! Det gjør den heller ikke blant våre kjoler, hvor du finner blonder, florlette stoffer med print, sjarmerende lag på lag effekter... Korte eller lange kjoler? Det bestemmer du. Men, kort sagt, det skal være en slik kjole du ønsker å ha på deg når romantikken blomstrer eller en du vil bruke for å fremme romantikken ;)

Få enda mer fokus på det romantiske, ved å bruke de rette accessoirene og kanskje en klassisk bolero?

Den elegante

Kjolen til de spesielle anledningene. Når familie og venner samles, eller til restaurantbesøket. Vi har den kjolen! Og vi har mange forskjellige varianter også, enten den klassiske rene modellen, hvor designeruttrykket «less is more» lever til sin rett. Det er vakkert og det vitner om stilsikkerhet.

Vi har også den lange kjolen med sine aner helt tilbake til antikken. Den er også klassisk i utformingen, men med folder, delvis lag på lag effekter og kryssende stoff på brystet. Vakkert!

Moderne og elegant, den kombinasjonen klarer vi også, så skal du være elegant en aften, ta en titt på utvalget.

Kjoler med print

Print er jo en slager i motebildet for tiden. Her hos Zizzi har vi også tatt trenden til oss og laget noen riktig lekre kjoler med vårlig og feminint preg. I likhet med sommerkjolene er disse kjolene også laget med løs passform og er svært komfortable i bruk.

Med noen søte espadrillos eller sexy høyhælte sko, så er antrekket i boks.

Se alle kjolene og finn din favoritt

Eksemplene over er hentet fra noen av kjolene / kategorier med kjoler vi har i vår nettbutikk og i de fysiske butikkene. Men det er flere, mange flere, så kikk gjennom utvalget vårt og se om du finner din nye favorittkjole blant dem. Vi vet den er der…

Felles for dem alle, er at vi har lagt mye arbeid inn i å lage kjoler for store damer. Men vi har ikke gjort det så enkelt, at vi bare lager kjoler i store størrelser. Vi designer kjolen ut fra frodige kropper, og vi tester dem grundig kvinner med forskjellige kropper. Slik at vi vet at det faktisk blir virkelig gode kjoler for store damer

Praktisk info når du skal bestille kjoler

Bestille kjole på nett kan virke som et sjansespill. Men vi har gjort vårt for å eliminere sjansespillet og går «all in» for at å kjøpe kjole på nett skal bli en treffsikker opplevelse i stedet for.

Derfor har vi gjort guiden så enkel som mulig. Med noen få målinger kan du lett fastslå den riktige størrelsen til våre plagg (vi følger dessuten europeisk standard for klesstørrelser).

Så vender du tilbake til produktsiden for kjolen og kan bestille i din størrelse. På produktsiden vil du dessuten finne målene til det aktuelle plagget, så kan du dobbeltsjekke målene dine.

Så enkelt er det å kjøpe kjole på nett!­