Kule shorts i jeans kvalitet

Filtrér Tilbakestill
Velg alle Velg bort alle
Farge
  • (1)
Velg alle Velg bort alle
Størrelse
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
1 produkter

Denim shorts

Sommerkjoler, korte skjørt og denim shorts – alle tre er like sikre vårtegn sin blåveisen og deres ankomst sammen med varme, solrike dager er skjebnebestemt.

Så du kan like gjerne begynne å planlegge sommerens antrekk, med en het denim shorts og ditto tilbehør. For dette er plagget du kommer til å bruke både på stranden og byen – eller til shoppingturen for den saks skyld. Denimshortsen passer til svært mange av sommerens aktiviteter, og enda viktigere, den passer sammen med utrolig mange andre plagg.

Så hvis jeansen er det viktigste basisplagget til de kaldere dagene, så er denim shortsen det viktigste på de varme. – Kombiner shortsen med en t-skjorte, en tunika eller en sporty topp – så har du tre vidt forskjellige antrekk; og det er bare tre eksempler!

Denim shorts i store størrelser – vi elsker dem!

Hver dag setter vi i Zizzi oss ned for å produsere klær med attitude, til kvinner med attitude, som tilfeldigvis også har formfulle kropper. Vi elsker det vi gjør, særlig når vi lykkes med å skape plagg som fremhever det beste ved kroppen. Og vi har lykkes med vår kolleksjon av denim shorts!

Vil du ha en nøytral shorts, eller vil du ha en som fremhever en formfull rumpe? Ønsker du en klassisk jeans shorts, eller vil du ha noe tøffere? Se vårt utvalg og finn nettopp det du ønsker deg.

Tilbehøret hjelper vi deg gjerne med. Se bare på våre tunikaer med print, enkle hvite skjorter, eller vurder den evig populære college-genseren til shortsen. Alt er laget spesielt for formfulle kropper, slik at klærne fremhever det beste for deg.

Finn riktig størrelse på shortsen

Vi har satt sammen en praktisk guide som hjelper deg til å finne riktig størrelse på shortsen. En enkel måling, så har du størrelsen – og ett par ekstra målinger for å kontrollmåle at shortsen passer til deg (målene står på produktsidene). Det er alt som skal til.

Trenger du hjelp til valget ditt?

Våre rutinerte kolleger på kundeservice sitter klare til å hjelpe deg – bare se i menyen etter deres kontaktinfo.