Shorts

Filtrér Tilbakestill
Velg alle Velg bort alle
Farge
 • (7)
 • (3)
 • (1)
 • (4)
 • (1)
 • (7)
Velg alle Velg bort alle
Størrelse
 • (4)
 • (4)
 • (4)
 • (4)
 • (4)
 • (4)
 • (3)
 • (16)
 • (14)
 • (16)
 • (15)
23 produkter

Shorts

Når solen og det varme været endelig kommer og det er på tide å trekke i shortsen, kan du like gjerne gjøre det med stil. Som for eksempel i våre kule shortser, som er laget i mange forskjellige design.

Vårt sortiment

Vi fører et bredt sortiment av dame shortser. Så med solens inntog og temperaturer utenfor som er innenfor trivselsnivået, er det på tide å gi leggingsen og jeansen en velfortjent pause. Legg dem tilbake i garderobeskapet og finn frem shortsen.

Begynner du tidlig med shortsen, får du fort de deilige sommerbrune bena alle kvinner drømmer om – uten at du behøver å ligge horisontalt i timesvis i solen.

– Hvis du mangler en shorts, eller flere, så er du heldig. For her hos oss finner du garantert en shorts som du vil like.

Vi har nemlig shortser som passer til de fleste av sommerens anledninger. De litt finere shortstypene som er fine å bruke på byen eller på jobben (tenk en bukse som er «klippet av»). Vi har casual sporty shortser, løst basert på den amerikanske basket-shortsen og vi har dameshortser med print.

Shorts laget i denim finner du også blant utvalget vårt og du finner de behagelige shortsene i bomullsstoff til å ha under kjolen – fiks ferdig med flotte blondekanter.

Klær du skal kjøpe til shortsen

Avhengig av hvilken type shorts du kjøper, kan du også ta med disse plaggene, for å skape komplette antrekk. Så du er klar til stranden, byen eller hagefesten!

- T-skjorter passer til alle typer shorts.

- Enkle stilrene topper, passer til alle typer shorts

- Skjorte med korte ermer – Flott til de finere modellene

- Tunika – perfekt til de mer forseggjorte modellene våre

Når du har funnet shortsen du ønsker å kjøpe, anbefaler vi at du kikker rundt på disse kategoriene, slik at du får komplettert med et perfekt antrekk.

Shortser i store størrelser

Skal du ha en shorts i store størrelser, så har du kommet til rette sted. Zizzi fører et bredt sortiment shortser og det de har til felles, er at de ser bra ut, og at de kommer i store størrelser (fra small og hele veien til extra large).

Faktisk så er de, i likhet med resten av sortimentet vårt, designet spesielt for kvinner med former. Altså de naturlige kvinnekroppene som vanlige kvinner er utstyrt med!

Vil du utvide shorts-sesongen?

Trives du i shorts, kan du utvide den korte norske shortssesongen med mange uker, ved å følge dette enkle trikset: Bruk en strømpebukse eller leggings under shortsen!

En svært kort sammenfatning av shortsens historie – for de virkelig interesserte …

Historisk sett har shortsen vært et plagg for mannen. Og det var et plagg han brukte mens han var ute og sportet, så mens kvinnene stod ved siden av og så på, itrukket lange skjørt, en dekkende bluse og et kledelig hodeplagg – løp mannen rundt og var aktiv i shortsen.

Mens kortere bukser og etter hvert shortsen fant veien til mer hverdagslige scener, for menn, ble det akseptert at også kvinnene kunne begynne å bruke shortsen – på idrettsbanen.

Det krevde store samfunnsendringer til for at kvinnen kunne ta med seg den behagelige shortsen fra idrettsbanen og ut i «virkelighetens verden». Men til slutt skjedde nå dette også og verden var et lite skritt nærmere likestilling.

Praktiske detaljer ved kjøp av dameshorts
Hva er størrelsen din?

Husker du ikke hvilken størrelse du bruker, eller er du litt småforvirret etter å ha prøvd plagg designet for tynne italienske supermodeller?

Med vår størrelsesguide hjelper vi deg å finne riktig størrelse, og det i skalaen laget for normale kvinner. Du trenger bare å finne frem målebåndet og gjøre ett par målinger, så er du klar til å kjøpe din neste shorts i riktig størrelse – uansett om det er for småvokste eller en shorts for store damer.

Kundeservice

Vår kundeservice sitter klare til å bistå deg når du handler her på Zizzi.no. Har du et spørsmål til shortser, størrelser eller tilbehør – send en e-post så hjelper vi deg gjerne. Du finner vår e-postadresse under menypunktet Kundeservice.

Kjøp vinterens shorts nå

Til sist tar vi med et lite triks som forbereder deg til vinteren. Hvis dere skal av sted til syden, kan det være smart å kjøpe en ekstra shorts nå. For det nå i sesongen at utvalget er størst, både med tanke på antallet modeller i nettbutikken og størrelsene vi har på lager.

Så kjøper du med en shorts nå, er du sikret en flott shorts til sydenturen. Er ikke det smart?