Leggings

Filtrér Tilbakestill
Velg alle Velg bort alle
Kategori
  • (6)
Velg alle Velg bort alle
Farge
  • (8)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (11)
Velg alle Velg bort alle
Størrelse
  • (17)
  • (17)
  • (20)
  • (16)
22 produkter

Leggings

Komfort og coolness i en «pakke» som får frem det beste hos formfulle kvinner. Et allsidig basisplagg som kan brukes i kombinasjoner, eller som fungerer perfekt alene.

Et praktisk plagg du ikke bør være foruten

Leggings er ett av disse plaggene som bør ha en fast plass i garderoben din. Eller, det vil være mer korrekt å si at du bør ha flere faste plasser, for se bare her:

For det første er leggingsen et basisplagg som er meget anvendelig. Den går godt sammen med en rekke andre plagg og tilfører antrekkene attitude og coolness. Dessuten får du svært forskjellige uttrykk, alt etter hva du kombinerer leggingen med – tenk bare hvilket inntrykk du gir, om du kommer i en leggings sammen med en oversized sporty topp, kontra en leggings brukt under en kjole. Bytter du ut kjolen med miniskjørtet, så har du enda et nytt antrekk.

For det andre er leggingen et svært komfortabelt plagg. Stoffet er mykt og behagelig, og med mye elastisitet. Og har du former du ønsker å fremheve, vel, så er det ikke mange plagg som gjør dette bedre enn leggings.

For en velassortert garderobe vil vi anbefale en helt nøytral legging, i sort eller en annen mørk farge som lett lar seg kombinere med for eksempel en kjole. Dessuten bør du ha en «fräsch» mønstret legging med et sporty uttrykk, som du bruker når du skal ut og gå turer og lignende.

Og hvis du i likhet med oss, bare ikke kan få nok av dette gudebenådede plagget, kjøper du en av de tøffe modellene også.

Hvordan fungerer leggings for plus size kvinner?

Det korte svaret på det spørsmålet er: Perfekt! Men for å svare litt mer seriøst og utfyllende, så er det et plagg som plus size kvinner gjerne kan bruke. Særlig etter at våre dyktige klesdesignere har tilført dem litt Zizzi magi, hvor passformen tilpasses kvinner med former.

Vi har forskjellige tilnærminger til hvordan vi tilpasser klærne. I noen av våre designs, har vi brukt passformer aktivt for å fremheve formene ekstra, slik at formene virkelig kommer til sin rett. Mens på andre modeller har vi brukt små triks som justerer kroppsformene litt. For eksempel ved å ha et høyt liv, vil magen fremstå litt flatere.

Dessuten lager vi våre leggings i store størrelser.

Noen generelle tips og tanker om bruk av leggings
Jeggings, ditt behagelige alternativ til jeans

Jeggings var ett fenomen som bare ventet på å inntreffe i motemarkedet. Med populariteten til leggings, var det jo bare et tidsspørsmål før noen fant på å kombinere det beste fra en jeans med de myke og deilige kvalitetene til leggingsen.

Så hvis du gjerne vil bruke jeans en dag, men samtidig vil ha noe som er litt mer elastisk og mykere i stoffet, da henter du frem jeggingsen fra garderobeskapet.

Gravides bestevenn

Den dagen du får positivt svar på prøven, bør du hamstre inn leggings i din normalstørrelse og leggings i store størrelser. For det blir din nye bestevenn gjennom graviditeten. Tenk deg et plagg som ser så bra ut, som ikke strammer!

Med leggings kan du utsette bruken av ventetøy i det lengste – og se kul ut, mens du venter!

Forlenger kjolesesongen

Har du et par flotte leggings til å ha sammen med kjolen, kan du lett forlenge kjolesesongen med mange graders temperaturfall. Kombinasjonen ser bra ut, og gjør underverker med å holde bena varme utover høsten og vinteren, når kulda trenger seg på rundt om i landet.

Dermed slipper du å pakke bort den friske sommerkjolen i august.

Vær sporty!

Når du skal ut og vise frem dine sporty sider, er et par leggings din trofaste følgesvenn. Her hos Zizzi har vi flere leggings som er perfekte til gode, lange spaserturer og andre lettere sportslige aktiviteter.

Finn din størrelse

Selv om leggingsen er et fleksibelt plagg, bør jo utgangspunktet være så riktig som mulig. Og det er enkelt å finne riktig størrelse. Bare gå til vår størrelsesguide og mål hoftene dine der de er bredest. (La målebåndet ligge lett inntil hoftene.)

Så ser du bare i tabellen og finner din størrelse. Enklere kan det vel knapt bli.

På produktsiden til leggingen er de aktuelle målene til plagget lagt inn, slik at du kan kontrollmåle og dermed være helt sikker på at du har funnet riktig størrelse til deg.

Skulle du allikevel oppleve at leggingsen ikke passer, har du selvfølgelig 14 dagers returrett.

Finn det perfekte tilbehøret

Vi har allerede nevnt noen plagg du kan kombinere med leggings, men ta en titt rundt på våre sider og bli inspirert. Se for eksempel på tunikaer, skjorter, T-skjorter og kjoler. Bruk fantasien og du kan sette sammen noen fantastiske antrekk!

Kundeservice hjelper deg gjerne

Har du spørsmål om valg av leggings, hvilke plagg du bør kombinere med eller til valg av størrelse, så hjelper gjerne våre dyktige medarbeidere på kundeservice deg. Du finner deres e-postadresse under menypunktet «Kundeservice».